Consultancy.nl – het platform voor de Nederlandse adviesbranche –  heeft een ranking gemaakt van de beste adviesbureaus van Nederland voor Marketing consultancydiensten. De ranking is gebaseerd op de database van Consultancy.nl. Deze bestaat uit meer dan 1 miljoen data van opdrachtgevers, consultants en onafhankelijke analisten. De analyse kijkt onder meer naar de expertise van adviesbureaus in Marketing, thought leadership, awards en erkenningen, en projecten uitgevoerd op het gebied van Strategie.

Uiteraard zijn wij nieuwsgierig op welke plaats PPMC staat van de 48 onderzochte bureaus. Onze goede collega/concurrent VODW staat boven ons, en Deloitte ook. Dan komt Paul Postma Marketing Consultancy op plek 3.

“Dat is best bijzonder” zegt Larry Zeenny namens Concultancy.nl. “Wij hebben bij de scoring geen onderscheid gemaakt tussen de grote bureaus en de kleine ‘boutique’ bureaus. Jullie zijn het enige boutique bureau dat in de top meedraait. Dat zie je niet vaak.”