Het kernteam van PPMC

Het team van PPMC vormt een unieke combinatie van jarenlange kennis over commerciële zaken die nooit veranderen met hedendaagse innovatieve toepassingen ingebracht door jongere collega’s. Het secretariaat is in handen van Marja Kamphuis. Alle projecten worden uitgevoerd onder eindverantwoordelijkheid van een van de partners. 

PPMC is een bureau waar u als cliënt de partner niet alleen te spreken krijgt bij de intake, maar bij het gehele traject van de opdracht. U doet dus zaken met een persoon, en niet met een bureau waarvan u niet weet welke persoon u krijgt toegewezen. Onze ‘juniors’ hebben tenminste vijf jaar ervaring in het vakgebied

Paul Postma
Paul PostmaPartner/Oprichter
(06) 53 35 37 99

Paul is een internationaal erkende marketingautoriteit, en grondlegger van CRM. Hij legde als eerste het verband tussen koopgedrag en het menselijk brein. Bracht PPMC in de top 3 van Nederlandse Adviesbureaus

Richard Geukema
Richard GeukemaPartner
(06) 10 66 49 03

Richard heeft meer dan 20 jaar werkervaring in grote organisaties, met zowel strategische als operationele vraagstukken. Hij was verantwoordelijk voor e-business en CRM beleid bij Nutricia Nederland. Het verzamelen, analyseren en delen van data om varianten te ontwikkelen, af te wegen en de juiste opties te kiezen is zijn vak. Hij is resultaatgedreven en zorgt ervoor dat de PPMC klant zelf de vervolgstappen kan zetten, en ook de commerciële uitvoering op termijn zelf kan uitvoeren.

Lex Pluijter
Lex PluijterPartner
(06) 15 86 21 74

Lex is een zeer ervaren beleidsonderzoeker met een direct marketing achtergrond. Informatie uit deskresearch en interviews deelt hij graag met werkgroepen voor draagvlak van de bevindingen. Voor het ontdekken van nieuwe inzichten weet hij bestaande bronnen goed te gebruiken, en aan andere data te koppelen. Met zijn jarenlange ervaring schakelt hij snel tussen marketingstrategie, -tactiek en -operatie. Hij realiseert projecten secuur en met impact.

PPMC werkt met medewerkers in dienstverband, oud medewerkers van PPMC die zich als ZZP’er hebben gevestigd en een netwerk van zelfstandige professionals. Ze zijn door ons opgeleid. Per project beoordeelt de verantwoordelijke partner welke adviseurs het beste passen bij de vraagstelling en bij de cliënt. De partner werkt zelf intensief mee in het project.

Monique Brand Flu
Monique Brand FluCustomer Experience Manager
0578 611 109

Monique is gespecialiseerd in het optimaliseren van klantprocessen en het implementeren van customer journeys die de klant een excellente klantbeleving bieden, loyaliteit vergroten en churn verminderen.

Rik Burger
Rik BurgerSportmarketeer
0578 611 109

Rik kent de Nederlandse sportwereld door en door. Heeft een MBA in sportmanagement en ruime ervaring in sportmanagement en -marketing

Marja Kamphuis
Marja KamphuisManagementassistent
0578 611 109

Marja werkt na een professionele secretariaatsopleiding voor verschillende organisaties. Behalve het office management voor PPMC, doet zij verschillende Europese projecten, en was zij Programmasecretaris en office manager van Geonovum

Andries Akkerman
Andries AkkermanDatagedreven marketeer
0578 611 109

Andries is een datagedreven marketeer. Heeft operationele en strategische projecten gedaan in vele branches. Hij optimaliseert commerciële processen en zet ze structureel neer.

Paul Kluytmans
Paul KluytmansSenior Data analist
0578 611 109

Paul is econometrist en voert marketing intelligence projecten uit voor grote en kleine organisaties in uiteenlopende branches. Met zijn achtergrond bij Aegon en ASN Bank, kent hij als geen ander de zoektocht naar die data die de klant verder helpt.

Yoram Roemersma
Yoram RoemersmaOnline Marketeer
0578 611 109

Yoram is online marketeer. Hij kent als geen ander de weg door het woud van zoekmachines, sociale media en datavisualisatie.

Xander Graaf
Xander GraafOnline en Social Specialist
0578 611 109

Xander werkt sinds 2013 met digitale marketing. Hij verzorgt de technische realisatie van meetinstallaties, geeft marketingadviezen en werkt mee bij de praktische uitvoering van online marketingcampagnes.

Als de PPMC benadering u aanspreekt, neemt u dan contact op via de contactpagina.

Contact