Team 2017-12-15T16:37:55+00:00

Het kernteam van PPMC

Het team van PPMC vormt een unieke combinatie van jarenlange kennis over commerciële zaken die nooit veranderen met hedendaagse innovatieve toepassingen ingebracht door jongere collega’s. Het secretariaat is in handen van Marja Kamphuis. Alle projecten worden uitgevoerd onder eindverantwoordelijkheid van een van de partners. 

PPMC is een bureau waar u als cliënt de partner niet alleen te spreken krijgt bij de intake, maar bij het gehele traject van de opdracht. U doet dus zaken met een persoon, en niet met een bureau waarvan u niet weet welke persoon u krijgt toegewezen. Onze ‘juniors’ hebben tenminste vijf jaar ervaring in het vakgebied

Paul Postma
Paul PostmaPartner/Oprichter
(06) 53 35 37 99

Paul is een internationaal erkende marketingautoriteit, en grondlegger van CRM. Hij legde als eerste het verband tussen koopgedrag en het menselijk brein. Bracht PPMC in de top 3 van Nederlandse Adviesbureaus.

Richard Geukema
Richard GeukemaPartner
(06) 10 66 49 03

Richard heeft meer dan 20 jaar werkervaring in het vakgebied zowel strategisch als operationeel; was onder andere verantwoordelijk voor het CRM beleid bij Nutricia Nederland . Hij is resultaat gedreven en zorgt ervoor dat de PPMC klant de commerciële uitvoering op termijn zelf kan.

Lex Pluijter
Lex PluijterPartner
(06) 15 86 21 74

Lex is een resultaatgerichte marketeer en adviseur met ruim 30 jaar ervaring in marketing en verkoop. Schakelt door zijn brede ervaring eenvoudig tussen marketingstrategie, -tactiek en -operatie. Hij realiseert projecten op tijd, secuur en met impact.

Elias Bom
Elias BomPartner
(06) 14 29 31 43

Elias adviseert en ondersteunt klanten met de opzet en uitvoering van on- en offlineprojecten. Zijn bestuurlijke ervaring draagt er tevens aan bij dat zijn ervaring goed past bij klanten zoals het Ministerie van OCW, Museumkaart en EcoloRO.

PPMC werkt met medewerkers in dienstverband, oud medewerkers van PPMC die zich als ZZP’er hebben gevestigd en een netwerk van zelfstandige professionals. Ze zijn door ons opgeleid. Per project beoordeelt de verantwoordelijke partner welke adviseurs het beste passen bij de vraagstelling en bij de cliënt. De partner werkt zelf intensief mee in het project.

Marja Kamphuis
Marja KamphuisManagementassistent
0578 611 109
Andries Akkerman
Andries AkkermanDatagedreven marketing specialist
Andries houdt zich al 10 jaar bezig met het datagedreven maken van marketingorganisaties. Heeft operationele tot en met strategische projecten gedaan in vele branches. Wil graag zaken optimaliseren en iets structureel neerzetten waar de klant weer een hele tijd mee vooruit kan
Paul Kluytmans
Paul KluytmansSenior Data analist
Yoram Roemersma
Yoram RoemersmaOnline en Social Specialist
Xander Graaf
Xander GraafOnline en Social Specialist

Als de PPMC benadering u aanspreekt, neemt u dan contact op via de contactpagina.

Contact