Neuromarketing levert een belangrijke bijdrage aan strategische marketing, customer insight en marketing intelligence. Het is een van de interessantste toepassingen van digitale marketing en volop in ontwikkeling.

Anatomie van de verleiding biedt een volledig overzicht van de drie neuromarketingmethoden en hun toepassingen. In deel 1 van het boek staat de theorie centraal, ondersteund met talrijke voorbeelden. Deel 2 bestaat uit praktijkcases over de drie neuromarketingmethoden. In deze vierde herziene druk zijn actuele praktijkcases toegevoegd.

In Anatomie van de verleiding leer je:
– hoe je met neuromarketing je concurrenten voor kunt zijn;
– waarom weinig informatie leidt tot betere beslissingen;
– hoe je gebruik kunt maken van de fouten in het brein;
– wanneer intuïtie wel en niet bedriegt;
– hoe jouw informatie anderen overtuigt.

Het vernieuwde boek ‘Anatomie van de verleiding’ kun je hier bestellen.