Paul Postma docent Collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media Nijenrode Business Universiteit op 11 december 2017

//Paul Postma docent Collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media Nijenrode Business Universiteit op 11 december 2017

Paul Postma docent Collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media Nijenrode Business Universiteit op 11 december 2017

De digitale wereld verandert snel. Is het jouw taak om bedrijfsdoelstellingen te verbeteren met de strategische inzet van digitale marketing en social media? Dan heb je niet alleen gedegen, up-to- date kennis nodig, maar ook een toekomstvisie. In de collegereeks Digital Marketing Strategie & Social Media leer je van de beste hoogleraren en experts in digital marketing, social media, technologie, digitale media en strategie. Paul Postma is één van de docenten. De collegareeks in december 2017 is al volgeboekt. Meer informatie over de collegereeks die start op 29 januari 2018 vind je hier.

2017-11-23T21:18:20+00:00 23 november, 2017|Geen categorie|